Kristoffer Ventura nådde ikke helt opp i PGA-comebacket. Foto: Skjermdump, Youtube.

Ventura utenfor grensen for videre spill i PGA-comebacket

Kristoffer Ventura fra Moss hadde utfordringer i sin første PGA-turnering siden 2021. I Houston vil det ikke bli spill i helgen for den norske spilleren etter å ha endt sju slag over par.

Den 29 år gamle spilleren var tre slag over par etter den første runden og trengte en sterk runde på fredag for å kvalifisere seg til de to avsluttende dagene.

Han startet godt med en birdie på det første hullet (banens tiende), men deretter gikk det nedover. Med en bogey på det fjerde hullet, en dobbeltbogey på det femte og en ny bogey på det sjette, forsvant håpet om spill i helgen.

Runden ble avsluttet med én birdie og to bogeys. Ventura endte totalt sju slag over par, noe som resulterte i en delt 123.-plass av 143 spillere.

Grensen for videre spill endte på ett slag over par.

Mossingen deltok denne uken på PGA-touren for første gang siden september 2021, da han også endte utenfor grensen for videre spill i en turnering i California.

Vanligvis spiller Ventura på Korn Ferry-touren, som er nivået under PGA. Han fikk en spesiell invitasjon til denne helgens turnering i Texas.

– Det blir gøy. Jeg skal prøve å gjøre det beste ut av det, og må se på det som erfaring og bra trening framover, sa Ventura til Discovery før turneringsstarten.

Venturas landsmann, Viktor Hovland, deltar ikke i Texas. Han har hatt en tøff start på sesongen og tar en liten pause fra turneringene.

I vinter flyttet Hovland inn sammen med Ventura i Florida. Før det hadde Hovland bodd i Oklahoma etter å ha fullført studiene.

Denne artikkelen ble først publisert på Sportsnytt.no

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *