kisa-tap(1)
Det ville seg ikke på Jessheim.

Tapte generalprøven mot Ull/Kisa

Det var et tent Ull/Kisa lag som tok imot MFK på Jessheim søndag etttermiddag. De tvang MFK inn i sitt spor i kampen, og det var tydelig at MFK var ukomfortable. Det tok ca et kvarter før Kisa scoret etter et godt innlegg og kommunikasjonssvikt i midtforsvaret.

Tekst & Foto: Christian Thuesen

Moroa fortsatte så … for Ull/Kisa altså. De styrte den første drøye halvtimen, og MFK sleit med å finne rom og sette fart. Og Ull/Kisa hadde mer. De var rett og slett fryktelig gode i starten av første omgang.

Så virket det ut som Ull/Kisa ble litt slitne (ikke like som undertegnede red adm.) og MFK viste nivåforskjellen mellom lagene i smådetaljene og tok plutselig over med flere gode detaljer og oppbygninger. Etter to forsøk og godt forarbeid av Oliver Stavdal satte Bo Hegland inn 1-1, som sto seg til pause. Med litt mer giftighet foran motstanderens boks kunne MFK gått til pause med ledelse, men uavgjort til pause var ok når Kisa var så gode som de var de første 25.

Mens kælla gikk i garderoben hadde hele trenerteamet et møte på indre bane før de gikk inn i garderoben. Det var åpenbart at trenerteamet ikke var fornøyd med første omgang. Noe alle MFK fans nok var enige i.

Andre omgang startet bedre med et MFK lag som ville mye mer og som måtte ha tatt en oppvask i garderoben. MFK produserte mye i andre omgang, men det ble for veikt når en ikke traff på mål og hadde killer-instinktet påskrudd nok. Kisa hadde et par overganger i andre omgang og satte sitt 2-1 mål på litt flaks da det var et nydelig langskudd utagbart for keeper. Men etter denne kampen må man se seg selv i speilet. Man surret det til for seg selv ved å la motstanderen styre kampen inn i sitt spor. Når man heller ikke klarer å sette de åpenbare målsjansene, er det helt greit at Ull Kisa vant. Vi trengte denne etter en god innsats mot Örgryte. Lyn til neste mandag blir en skikkelig nøtt å knekke.

Noah Alexandersson var tilbake på banen for Moss.
Noah Alexandersson var endelig tilbake på banen for Moss FK etter å ha slitt med sykdom og skader.

Kampfakta
Treningskamp
Ull/Kisa – Moss FK 2-1(1-1)
Jessheim stadion, Ullensaker

Tilskuere
69

Mål
1-0: Jakob Skille
1-1: Bo Hegland
2-1: Sebastian Fjose Berg

Moss FK XI 4-3-1-2
Ranmark – Andresen, Strande, Gjesdal, Hoffmann – Alexandersson, Mendy, Stavdal – Hegland – Klemetsen Jakobsen, Eyþór Björgólfs­son

Benk
Backhe, Saaty, Isufi, Hellestø, Kukleci, Race, Mayonga, Lajqi, Funderud, Hussein

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *