Strikk og drikk på Dekka Bord

Ida og Håvard Lunøe-Haugland har etablert seg i Moss med sin franskinspirerte bistro Dekka Bord som de tok med seg på flyttelasset fra St. Hanshaugen. Som en liten hyggelig greie hadde de strikkekafe på søndager, og viderefører også dette til Moss.

JOHANNA PODHORNY tekst og foto

 

 

Strikkingen er egentlig Idas “barn”, eller skal vi si garn? Nå som paret har valgt å holde lukket på søndager, så har det vært stille fra strikkepinner og skravling en stund. Ida ønsker med dette å fortelle at strikkingen gjenoppstår, denne gang hver tredje torsdag i måneden.

– Strikk og drikk begynner jo å bli et kjent konsept rundt omkring. Jeg er med i strikkegrupper i sosiale medier, og der popper det opp rett som det er, med strikk og drikk i en rekke byer, sier Ida og viser hva hun selv holder på med: Et nett i vakre fargetoner.

Ida legger strikketøyet på bordet og danderer det sammen med en stilig mocktail med mynte og lime.

 

Populært konsept

– Følg med på Facebooksiden vår og på Instagram, oppfordrer Ida.

Om du har en liten nybegynner i magen, eller om du bare har lyst til å møte likesinnede, er du varmt velkommen!

Ida forteller at de kommer til å starte mykt med strikk og drikk, men at hun etter hvert kommer til å introdusere litt foredrag og quiz.

– Jeg tenker spesielt på å invitere noen som kan vise frem plantefarget garn og strikk, sier hun.

 

Kom sammen!

Hvorfor akkurat strikk og drikk?

– Det er ikke til å komme forbi at denne hobbyen kan være ensom. Jeg ønsker å lage en sosial arena for mossinger som strikker, forklarer Ida.

Dekka Bord har andre ting på programmet fremover også om ikke garnnøster, rett og vrang er din greie. De har vært med på

Kulturell pubrunde før og skal bli med igjen. 27. april kommer lokale Saturday City og spiller opp i lokalet.

 

Vi ønsker Dekka Bord liv i lokalet og håper at riktig mange ulne kreasjoner blir unnfanget her.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *