Plateslipp og konsert i Moss kirke fredag 5.april!

Fredag 5. april slipper Tonje Gravningsmyhr, nylig vinner av Moss kommunes kulturstipend, sitt andre album – bare ett år etter det første. Samme kveld holder hun slippkonsert i Moss kirke klokken 19.30. Konserten arrangeres av Arena Moss kirke- og kultursenter med støtte fra Kulturrådet.

Tekst: Tommy Winther
Med seg på konserten har Tonje et kjempelag bestående av arrangør og gitarist Håvar Bendiksen, gitarist Hallgrim Bratberg og artistene Anders Wyller, Christin Bastiansen og Camilla Eriksen. Pianist Terje Norum er med på noen låter. Videre er det med en imponerende blåserekke, trompetistene Frank Brodahl og Pål Gunnar Fiksdal og trombonist Tarjei Grimsby. Lyd er ved Eivind Skovdahl.
Musikken har tekster og musikk av Gravningsmyhr, og lydlandskapet er i retning Americana. De to singlene, “Catching Your Fire” og “A Good Day” (med Anders Wyller) som er sluppet de siste ukene, spilles på digitalradioen RadioSignal, Radio Øst og på Radio Østfold. Gravningsmyhr synger, samt spiller trompeter og flygelhorn på albumet som lik det første albumet også er mikset av Eivind Skovdahl og mastret hos Magnus Gulbrandsen ved Jelöy Sound.
Varmt velkommen til Moss kirke for en annerledes kveld der mye forskjellig skjer!
Bli med oss på en rundtur i livets labyrinter fredag 5.april klokken 19.30! 
.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *