tap-follo-ny(1)
Foto: Christian Thuesen

Grått, surt og kaldt – Moss FK tapte mot Follo

MFK var som kjent ubeseiret i treningskampene så langt denne vinteren. Denne rekken skulle ende på Melløs kunstgress i dag da Follo FK kom på besøk.

Det ble rapportert på forhånd at Moss ville stille med mye ungdom på grunn av sykdom blant spillerne i troppen. Det ble raskt tydelig at Follos unge spillere hadde rykket opp til PostNord-ligaen mot MFKs ellever hvor det sannsynligvis bare var to spillere fra A-laget som normalt sett ville startet en tellende kamp. Verdt å nevne er at tidligere MFK-spiller Rene Elshaug fortsatt holder koken selv om han snart fyller 50 år.

Follo var rett og slett bedre gjennom hele omgangen og tok ut MFK med enkle triks og presset på de rette punktene. MFK gjorde noen ærlige forsøk og var nære flere ganger, men bommet blant annet på åpent mål, noe Follo utnyttet og scoret på i det påfølgende angrepet.

Ved pause stod det 0-3 til Follo, noe som var fullt fortjent og helt greit. Vi vil ikke fremheve eller kritisere noen spesielt, men det må sies at det var litt skuffende å se at laget til tider falt fra hverandre til tross for flere spillere med god A-lagserfaring. Det virket rett og slett som om hele laget ikke var på fra starten av, og vi ble straffet for det.

Andre omgang var like kald som den første, men heldigvis litt mindre negativ. MFK hang bedre med, men Follo fikk 0-4 etter en misforståelse i forsvaret. Moss fikk en korrekt idømt straffe, men som en symbolsk metafor for dagen bommet vi, og kampen endte til slutt 0-4.

Her skylder vi ikke på noen andre enn fellesskapet og en jevnt over dårlig dag for alle. MFK trengte kanskje denne kampen. Det har gått litt for bra denne vinteren, og dette var en kald og tøff opplevelse som vi skal riste av oss før vi drar til Gøteborg neste søndag.

Verdt å nevne er at MFK spilte kamp mot Mjøndalen på torsdag. Den kampen ble spilt på Consto Arena og endte 0-0.

Kampfakta

Treningskamp
Moss FK – Follo 0-4(0-3)
Melløs KG, Moss

Mål
0-1: Mads Bådsvik
0-2: Vetle Jöves
0-3: Nidal Loulanti
0-4: Nidal Loulanti

Moss FK XI 4-3-3
Backhe – Andresen, Saaty, Kukleci, Hussein – Stavdal, Funderud, Hellestø – Lajqi, Pedersen, Mayonga

Benk
Eliassen Ørmen, Isufi, Helgand, Klemetsen Jakobsen, Race, Håpnes, Almvik, Gonkarnue og Björgólfs­son

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *