De unges bruktmarked

I takt med at priser og renter har økt, har også de beregnede utgiftene til klasseturer gått opp. Dette har fått kreative foreldre og elever ved niende trinn på Verket skole til å ta tak. Til helgen arrangerer de bruktmarked.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Da klassekontaktene til de tre klassene som utgjør niende trinn på Verket skole så at det trengtes mere penger for å få sendt elevene av gårde på klassetur, tok de kreativiteten til hjelp, og arrangerte bruktmarked. Dette gikk av stabelen i november, og nå står et nytt marked på programmet.

Førstkommende lørdag og søndag kan rimelige fotballsko, regnjakker, shortser, joggesko, sparkesykler, soveposer og andre anvendelige ting kjøpes når bruktmarkedet åpner dørene klokka 12.00.

PENT BRUKT: Verken klær eller sportsutstyr MÅ kjøpes nytt for at det skal fungere fint. Det er mye fint å få kjøpt brukt også, og en god anledning er bruktmarkedet på Verket skole, førstkommende helg.

Drar lasset sammen

– Alle hjelper til. Noen rigger til markedet på fredag, noen har fått jobben som selgere på lørdag og søndag, og noen kommer for å rydde på søndag ettermiddag, forteller Trine-Lise Hegerstrøm Haugli.

Hun forteller at det kom inn en del penger på salget i november, men at markedet da godt kunne vært bedre besøkt.

– Det har, i mange år, vært tradisjon at tiende trinn ved Verket skole reiser på tur til Galdhøpiggen, og det skal vi klare å gjennomføre med våre barn også. Men prisene i samfunnet har økt, og så også prisen på turen, så da må vi trå til litt ekstra sammen med elevene, sier hun.

Plass til mer

Hegerstrøm Haugli forteller at det har kommet inn en god del spennende saker til salget, og at de også sper på med restene fra forrige gang.

– Men vi tar gjerne imot mer, hvis noen har brukbare ting å donere. Denne gang skal vi også ha loddsalg, og til dette har vi fått fine premier fra butikker i nærheten, så vi er veldig takknemlige overfor dem, avslutter hun.

Se oppdateringer om arrangementet på Facebook.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *